Είσοδος Μελών ΣωματείουΑναζήτηση
Online επισκέπτες
Έχουμε 18 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αρχική

ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ -ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ "ΕΔΩ"

 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

1)ΣΩΣΤΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΒΥΤΙΟΥ.

2)Ο ΑΕΡΟΔΙΑΧΩΡΗΣΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ.

3)ΣΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΜΕ 3 ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΚΑΝΕΤΕ "ΚΛΙΚ" ΕΔΩ.

4)ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ Δ/ΝΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ 2016 ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2015.

5)ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ Δ/ΝΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2014 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΥΠΟΒΑΛΕΙ.

6)ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΛΑΙΟΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ , ΩΣΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΧΟΡΗΓΕΙ  ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

7)ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΕΠΕΔ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΛΕ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΣ ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΑΧΡΗΣΤΑ ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΑΥΤΩΝ. ΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ.

 

Προσφορά για την συλλογή και διαχείριση ελαιωδών/ λιπωδών/ λασπωδών αποβλήτων‏

Σύμφωνα με  το κανονιστικό πλαίσιο που διέπει το συγκεκριμένο ζήτημα, σας γνωρίζουμε ότι  οι εγκαταστάσεις που διαθέτουν διατάξεις ελαιωδών / λασπωδών αποβλήτων είναι υποχρεωμένες από τη νομοθεσία (Απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων, Νόμος 4014/2011 «Περιβαλλοντική αδειοδότηση έργων και δραστηριοτήτων κλπ», ΚΥΑ 13588/725/2006 «Μέτρα όροι και περιορισμοί για τη διαχείριση επικίνδυνων αποβλήτων κλπ», Νόμος 4042/2012 «Ποινική προστασία του περιβάλλοντος –Εναρμόνιση με την οδηγία 2008/99/ΕΚ – Πλαίσιο παραγωγής και διαχείρισης αποβλήτων κλπ») να παραδίδουν τα παραγόμενα/συγκεντρωθέντα απόβλητα σε εταιρείες αδειοδοτημένες για τη συλλογή και μεταφορά τους.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΝΕΤΕ "ΚΛΙΚ" ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ , ΚΕΠΕΔ ,

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Κ. ΚΟΥΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2105577673

 

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ - ΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥ ΣΑΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΚΑΝΕΤΕ "ΚΛΙΚ" ΕΔΩ

 

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

Η ΕΝΩΣΗ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΒΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΩΝ ΟΜΟΡΩΝ ΝΟΜΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ

ΠΕΜΠΤΗ  4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ. ΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΟΝΟ 4ΩΡΕΣ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. ΑΣ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΩΣ ΒΕΝΖΙΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΗ

ΟΧΙ ΣΕ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

 
Περισσότερα Άρθρα...