Είσοδος Μελών ΣωματείουΑναζήτηση
Online επισκέπτες
Έχουμε 10 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αρχική Σωματείου ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

1)ΣΩΣΤΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΒΥΤΙΟΥ.

2)Ο ΑΕΡΟΔΙΑΧΩΡΗΣΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ.

3)ΣΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΜΕ 3 ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΚΑΝΕΤΕ "ΚΛΙΚ" ΕΔΩ.

4)ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ Δ/ΝΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ 2016 ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2015.

5)ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ Δ/ΝΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2014 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΥΠΟΒΑΛΕΙ.

6)ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΛΑΙΟΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ , ΩΣΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΧΟΡΗΓΕΙ  ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

7)ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΕΠΕΔ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΛΕ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΣ ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΑΧΡΗΣΤΑ ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΑΥΤΩΝ. ΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ.